Üdvözöljük a Kisvárkerület Kft. webáruházában.

Az általunk forgalmazott termékek online megrendelésen keresztül vásárolhatóak meg. Kérjük olvassa el figyelmesen a vásárlással valamint a házhozszállítással kapcsolatos tudnivalókat.

VÁSÁRLÁS MENETE

Regisztráció

Amennyiben valamelyik termékünk elnyerte tetszését, úgy kérjük, hogy a megrendelés feladása előtt regisztráljon oldalunkon, amelyet a Bejelentkezés menüpont alatt érhet el. Kérjük, a jobb oldali Nyilvántartás oszlopban regisztráljon!

Bejelentkezés

A regisztrációs folyamatnál megadott email címre Ön kap egy jelszót, ezzel a jelszóval léphet be az áruházba. Bejelentkezés után lehetővé válik a vásárlás.

Megrendelés

A kiválasztott termékeket a Webáruház menüpont alatt, tetszőleges mennyiségben tudja a kosárba tenni.
A Kosár tartalmát valamint a teljes vételárat az Összesen sor mutatja. A Kosár Összesítés oszlopban kiválaszthatja a szállítási módot. Amennyiben megrendelését véglegesíteni akarja, úgy azt az Proceed to Checkout gomb megnyomásával teheti meg.

Beérkezett megrendeléséről automatikusan egy válasz e-mailt küldünk Önnek, amelyben visszaigazoljuk megrendelését, a megrendelt termékek számát valamint a teljes vételárat.

Visszalépés a vásárlástól

A vevő jogosult a kiszállítás megkezdése előtt a vásárlástól visszalépni. Ezt az ceka@ceka.hu e-mail címen jeleznie kell.

Az áru átvételétől számított 8 napon belül vevő indoklás nélkül visszaküldheti a megrendelt terméket eredeti, bontatlan csomagolásban. Ebben az esetben cégünk a vásárlás ellenértékét legkésőbb 30 napon belül visszajuttatja a vevőnek. A visszalépés szállítási költségei a vevőt terhelik és csak sértetlen, ép terméket áll módunkban visszavenni.

Adatvédelem

A weboldalt üzemeltető Kisvárkerület Kft. kijelenti, hogy a vásárló adatait nem adja át harmadik félnek vagy szervezetnek. A személyes információk csak megrendeléshez, szerződéshez kötöttek, így azokat csak kapcsolattartáshoz, tájékoztatáshoz használjuk.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A megrendelt termékeket a Magyar Posta MPL Futárszolgálatával szállítjuk házhoz mind Budapesten mind pedig az ország egész területén.

A házhozszállítási díj utánvétes kiszállításra vonatkozik és az Áfa összegét tartalmazza:

2800  Ft

A megrendelt termékek kiegyenlítése a kézbesítőnél, a küldemény átvételekor történik.
A küldeményeket munkaidőben kézbesítjük. Az MPL futárszolgálat levélszekrényben hagyott értesítő szelvényével lehet a legközelebbi postán átvenni a küldeményt.

A küldemények külsőleg sértetlen, darabszám szerinti átvételét szállítólevélen igazolja a Megrendelő.

Egyéb felmerülő kérdés esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a ceka@ceka.hu e-mail címen.